Goedele liekens sex weetjes

december 5th, 2014 | by Rocco Siffredi
Goedele liekens  sex weetjes
NIEUWS
0

Goedele liekens is altijd al populair geweest in Nederland en België maar nu ze weer wekelijks op tv is is zei weer helemaal hot!

RTL 5 heeft weer een nieuw programma: ‘Sex Academy’. In dit programma gaan koppels weer terug in de schoolbanken en krijgen ze les over de liefde en seks en lust. Tijdens de 7 afleveringen neemt Nicolette Kluijver de presentatie op zich en geeft seksuologe Goedele Liekens de stellen verschillende tips met ook hilarische momenten en spannende opdrachten. In zeven weken worden de zes stellen voorbereid voor een leven lang intense geile seks met voldoende handvatten om hun liefdesrelatie een boost te geven en het nog veel spannender te maken.

De koppels die deelnemen aan ‘Sex Academy’ zijn dol op elkaar én dol op seks! Maar hun seksleven kan wel wat beter. De bekende onderwerpen als sleur, variatie en fantasieën worden uitgebereid besproken. Maar ook vragen als: hoe krijg je de spanning tussen jou en je partner weer terug en hoe laat je aan elkaar weten wat je belangrijk vindt tijdens de seks, worden beantwoord en diverse standjes en seks speeltjes komen aanbod.

Heb je al een paar afleveringen gezien en wil je graag een spannend seksspeeltje bestellen? bij Erotica Xqlusive hebben ze een uitgebreid aanbod vibrators, dildo’s en nog meer dan duizenden speeltjes en sensuele lingerie. Vandaag besteld is morgen in huis dus kun je snel genieten van je bestelde producten.

Comments are closed.